Przejdź do sekcji desks z głównego menu, a następnie kliknij zakładkę release desks.
Zobaczysz tam listę zarezerwowanych biurek. Zaznacz te, które chcesz zwolnić, klikając w zielone okręgi po lewej stronie i potwierdź swój wybór przyciskiem release na dole ekranu.